Nú aan de slag met de verschilmakers van morgen

Toon de vacatures

Een baan bij de Hanze betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken.

De Hanze is een leidende kennisinstelling die met onderwijs, onderzoek en innovatie midden in de maatschappij staat. Samen met partners met dezelfde idealen, wereldwijd, werken we aan vernieuwing en aan een leefbare toekomst. Dit doen we op het gebied van duurzaamheid, leefbaarheid, digitalisering en gezondheid. ​We bouwen mee aan een krachtige regio, door actueel onderwijs en praktijkgericht onderzoek. 

Je maakt deel uit van een bruisende leergemeenschap waar studenten, collega’s en mensen uit het werkveld elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Een leven lang.

Wat zoek jij in een nieuwe collega?

We zoeken altijd nieuwe collega’s! Wie we zoeken hoor je van onze collega’s Jessica, Janco, Willem en Margreet.

Welkom bij een engaged university

Onze studenten, medewerkers én partners hebben dezelfde motivatie: het oplossen van de maatschappelijke vraagstukken van nu. We willen samen van betekenis zijn voor de wereld om ons heen. Met onderwijs, onderzoek en direct toepasbare innovaties creëren we beweging. Dit doen we op het gebied van duurzaamheid, leefbaarheid, digitalisering en gezondheid. Zo werken we aan brede welvaart. In onze regio. En in de wereld. Engaged Learning noemen we dit.

‘De onderwijsomgeving is een prachtige plek om met ingrijpende problemen als klimaatverandering aan de slag te gaan.’
Gabriela Milyanova
docent aan Academie Minerva
Bekijk alle ervaringen
30.000 studenten
_______________________
3.900 medewerkers
_______________________
126 opleidingen
_______________________

Onze recruiters helpen je graag verder!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Tamar Wienen
De Kunsten en Gezondheidsstudies
Peter Roggema
Techniek & ICT / Speerpunt: Energie
Sandra Dijk
Gezondheid & Welzijn / Speerpunt: Healthy Ageing
Gina de Bruin
Economische opleidingen, internationalisering / Speerpunt: Ondernemerschap

Wij geloven in de kracht van diversiteit om organisatieprestaties te verbeteren. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. We willen medewerkers, vanuit hun talent, tot bloei en ontwikkeling laten komen. Daarom zetten we ons actief in voor inclusief werkgeverschap; een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn. Zo maken we samen onze belofte waar: 'Share your talent, move the world'.